Ontdek jouw behandeling

Tijdens onze MEET & TREAT kijken we welke behandeling het beste is om uw huid stabiel te maken, te verbeteren en/of te ondersteunen in het verouderingsproces.

Huidproblemen zijn er om opgelost te worden

De huid is het grootste orgaan en ook hetgeen waarmee je in contact staat met de buitenwereld. We worden helaas vaak op ons uiterlijk beoordeeld. Een huidaandoening kan daarom heel vervelend zijn en veel verdriet en onbegrip tot gevolg hebben.

Uw huid is in goede handen

De vraag naar resultaat wordt steeds groter, mensen willen van hun ‘huidproblemen’ af en zien in dat dat niet lukt met een klassieke behandeling. Voor iedereen hebben we een passend plan naar aanleiding van de huidconditie, het budget en de wensen.

Welkom bij LNC Huidverbetering

LNC Huidverbetering is gestart onder de naam Schoonheidssalon 'La Nouvelle Connaître' en opgericht in 2000! Het betekend zéér letterlijk ‘Het Nieuwste Weten’ en dat is dan ook ons motto! Wij zijn altijd bezig met ons tiptop op de hoogte te houden van alle nieuwste ontwikkelingen en volgen daardoor ook regelmatig nieuwe cursussen en opleidingen. Wij bieden u een scala BEHANDELINGEN om uw huid stabiel te maken, te verbeteren en/of te ondersteunen in het verouderingsproces.

Vele mensen weten niet dat ze hun huid moeten verzorgen, hoe ze dat kunnen doen en met welke PRODUCTEN. Wij als huidspecialist zijn gespecialiseerd in de huid en kunnen u advies geven voor de salonbehandeling, maar nog veel belangrijker de thuisbehandeling.

Dit doen wij door middel van een vrijblijvend INTAKE gesprek. Bent u benieuwd geworden, neem dan een kijkje in onze salon òf kijk verder op onze site... Wij hopen u te mogen ontvangen in de salon, U bent van harte welkom!

Zonnebank

 

SNELBRUINER

Zonlicht is goed voor de mens. Het is een levensvoorwaarde! Te weinig is niet goed, teveel kan schadelijk zijn! Het is dus verstandig een goede en gezonde balans te vinden, want die is voor ieder persoon verschillend. Voor een aantrekkelijke en lang aanhoudend bruine huid hebben we UV-A (lange golflengte) en UV-B (korte golflengte) nodig. UV-B zorgt ervoor dat de melanine productie wordt verhoogd en leidt tot een verdikking van de hoornlaag van de huid, die als een natuurlijke bescherming tegen de zon fungeert. De huid wordt echter pas bruin wanneer de melanine door inwerking van UV-A en zuurstof een bruine kleur krijgt. Het geheim van een bruine huid bestaat dus uit een samenspel tussen UV-A en UV-B. Personen die niet of slecht bruinen, die kunnen wél bruin worden en de kleur vast houden, máár dit gaat dan alleen via een snelbruinkuur en het bijhouden hiervan. Gebruik bij het zonnebanken ALTIJD een olie of crème die speciaal geschikt is voor het gebruik van een zonnebank!

1x   € 7,50 - 10x   € 62,50

Gebruik bij het zonnebanken ALTIJD een olie of crème die speciaal geschikt is voor het gebruik van een zonnebank! Wij verkopen speciale producten tegen een lage prijs.

 

 

INFRAROODCABINE

Door transpiratie wordt het lichaam gezuiverd van afvalstoffen. Daarnaast wordt de doorbloeding geoptimaliseerd, de stofwisselingsprocessen gestimuleerd en de huid-stofwisseling gereguleerd. Infrarood straling wekt in het lichaam veel warmte op (kunstmatige koorts) waardoor de afweer tegen virussen en bacteriën versterkt en de aanmaak van witte bloedlichaampjes gestimuleerd wordt en de totale weerstand verbetert. Het lichaam wordt letterlijk gezuiverd. Transpireren ontlast de nieren, waardoor de functies van deze organen zich kunnen verbeteren.

Gaat men langer dan 30 minuten (bijv. 40 minuten) in de sauna dan begint men calorieën te verbranden. Dit kan oplopen tot ± 1000 calorieën per saunagang.

1x   € 11,- - 10x   € 92,-

LAST MINUTES VAN DEZE WEEK

Wilt u een last minute behandeling? Als hier geen last minutes staan, check dan onze Facebook pagina voor de wekelijkse update of app/bel naar 06 373 1414 8

Read more ...

Zonnebank

Zonlicht is een levensvoorwaarde voor de mens! Probeer daarom onze zonnebank.Read more ...

Cosmetisch Arts

Wij werken samen met cosmetisch arts Elly Alizadeh-Buijtelaar. Read more ...