Cosmetisch Arts

Elly

Cosmetisch arts Elly Alizadeh-Buijtelaar is lid van de NVCG en BIG geregistreerd onder nummer: 59914838401

 

Tijdens een consult bespreekt zij uitvoerig uw wensen. Goed luisteren naar de behoeften van de patiënt staat voor haar centraal. Door een zorgvuldige analyse van het gelaat is zij vervolgens in staat een persoonlijk behandelplan op te stellen. Haar streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en frisse uitstraling. Elke behandeling voert zij met grote zorg en precisie uit. Zij hoopt u persoonlijk te verwelkomen.

 

BOTOX
Botox®wordt gebruikt om de spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen. Fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen, maar ook bijvoorbeeld migraine en overmatig zweten kunnen worden behandeld. Het effect blijft drie tot zes maanden. Naarmate de behandeling vaker wordt herhaald, zal het effect langer aanhouden.

 

FILLERS
- Hyaluronzuur > is een natuurlijke biologisch afbreekbare stof die op diverse plekken in het lichaam voorkomt. Het is een lichaamseigen stof, waarbij een allergische reacties zelden voorkomt.


- Radiesse® > heeft effect op de collageenproductie in de huid. Hierdoor verbetert de huidstructuur en verdwijnen fijne rimpels. Radiesse® is ook ideaal voor het bestrijden van diepe rimpels en het herstellen van volumeverlies en tenslotte is Radiesse® het ideale product voor een vloeibare facelift.


- RRS® HA EYES > voor mooiere oogcontouren. Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik. De specifieke biorevitaliserende oplossing bevat vitamines, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen. 

 

Volgende datum: zaterdag 9 juni 2018

 

www.clinic4all.nl