Laser behandelingen

Maak een afspraak

LASER ONTHARING

Niet meer hoeven scheren, geen wondjes meer of ingegroeide haren… Wij hebben gekozen voor de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid van de MeDioStar laser. 
Zo kunnen we je helpen met jouw vraag naar huidperfectie waarin we in gemiddeld 6-8 behandelingen een heerlijk zachte, glad onthaarde huid geven.

Waarom deze laser?

Omdat de laser werkt met een dual-wavelength waardoor iedere kleur huid en bijna iedere kleur haar te behandelen is. Dit komt omdat niet alleen de kleurdeeltjes in het haar de energie uit het licht opnemen, maar ook (de)oxyhemoglobine (bloed) een chromofoor is.

Hoe werkt het ontharen precies?

De laser geeft een lichtstraal af aan de huid. De lichtstraal wordt door het melanine (kleurdeeltjes) in de haren geabsorbeerd en omgezet naar warmte energie. Deze warmte dringt diep door in de haren, tot aan de wortel (papilla). Hier ontstaat er een stolling van eiwitstructuren en zorgt dit er voor dat de voeding naar de haar stop wordt gezet. Hierdoor valt de haar uit en komt deze niet meer terug. 

In gemiddeld 6-8 behandelingen kunnen we tot wel 90% van de actieve haren definitief verwijderen.

VASCULAIRE LASER

 • Couperose
 • Spider Naevi
 • Rosacea
 • Bloedblaartjes
 • Rode striae
 • Beenvaatjes

Voor de behandeling

Het is belangrijk dat de huid zo blank mogelijk is. Het is dus verstandig om blootstelling aan de zon te vermijden 4 weken voor de behandeling.

Na de behandeling

De huid kan direct na de behandeling rood zien en geïrriteerd aanvoelen zoals bij een zonnebrand. De huid wordt direct gekoeld en u krijgt een coldpack mee naar huis, zodat het zonnebrandgevoel al snel weer verdwijnen.

Er kan in het behandelde gebied zwelling en korstjes ontstaan, deze verdwijnen na een week tot 10 dagen. De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen donkerder, waardoor het lijkt of de vaatjes erger is geworden. Dit is een goed teken en betekent dat de vaatjes zijn beschadigd en snel verdwijnen. U mag de gezichtsvaatjes evt. camoufleren.

Het is verstandig om 4 weken na de behandeling de zon te vermijden en dagelijks sunblock (SPF30) te gebruiken.

 kunt meteen na de behandeling weer alles doen en dus ook meteen weer aan het werk.

Mochten er na de behandeling korstjes ontstaan, dan genezen deze zonder littekenvorming. De enige littekens die kunnen ontstaan worden veroorzaakt door krabben. Wordt u behandelt op een zone waar u een huidaandoening heeft zoals eczeem of een koortslip, dan kan dit door de behandeling enigszins opvlammen.

De erfelijke aanleg blijft bestaan. In de loop van de tijd kunnen er dus weer nieuwe vaatjes ontstaan. Het gebruik van een goede zonnebrandcrème (SPF30) kan het ontstaan van couperose verminderen. Wij kunnen u hierin adviseren.

Tarieven

Enkele vaatlaesi € 75,-

Meerdere vaatlaesi’s € 125,-

Compleet gelaat € 199,-

Beenvaatjes (15 min) € 199,-

Afspraak maken?

Heeft u last van genoemde aandoeningen en wilt u een gesprek over de mogelijkheden tot behandeling hiervan? Maak dan een afspraak.

HUIDVERBETERING

Huidveroudering komt met de jaren en toont zich in verschillende vormen. Waar de een last heeft van verslapping, krijgt de ander juist te maken met een minder fris en egaal ogende huid met plekjes en vlekjes. Natuurlijk kunnen we met cosmetische producten veel van deze ontsierende tekenen verzachten, maar soms is er net wat extra nodig! 

  Brightening & Whitening

  Met de MeDioStar diodelaser is het mogelijk de huid te verjongen en egaler te maken. De laser geeft zijn energie af aan de huid waardoor er een groei in collageen (type 1, 3 en 4) ontstaat. Dit heeft als effect dat de huid voller en steviger zal worden. Ook zal het oppervlakkige verkleuringen ontstaan door leeftijd of zonschade, van de huid elimineren. Zo ziet de huid in slechts enkele behandelingen er weer stralend en jeugdig uit.

  De behandelingen zijn geadviseerd in kuurvorm af te nemen, waarbij er 6 behandelingen met een interval van 2 weken zijn gewenst.

  Pro-biome 1

  ACNÉ

  De MeDioStar diodelaser is in te zetten bij de behandeling van Acne vulgaris en het onder controle houden van een Acne inversa.

  Acne Vulgaris

  Acne vulgaris is een van de meest voorkomende aandoeningen die in praktijken wordt behandeld. Het is een aandoening die de talgfollikels aantast, die voornamelijk op het gezicht, de rug en de borst worden aangetroffen. Ze creëren eerst niet-inflammatoire mee-eters en later kunnen zich een reeks inflammatoire uitbloeiing symptomen ontwikkelen, zoals papels en pustels. Acne vulgaris (of gewone acne) wordt veroorzaakt door verhoogde androgenen tijdens de puberteit en verdwijnt in het algemeen aan het begin van het 30ste levensjaar. De MeDioStar diodelaser is goed in te zetten bij deze vorm van Acne. Door de diepte van indringing van de laserstraal reikt deze tot aan de talgklier waar de inflammatie zal worden afgenomen.

  Er wordt geadviseerd 3 tot 5 behandelingen te ondergaan met een interval van een week. 

   Acne Inversa

   Acne inversa is een chronische vorm van Acne die zich uit in de lichaamsplooien, voornamelijk de oksels en liezen. Het komt voort uit de talgklieren en heeft een secundair effect op de apocriene klieren. Het treft mannen en vrouwen in gelijke mate. De aandoening begint vaak tijdens de puberteit, maar kan ook op elk moment daarna beginnen. Acne inversa heeft een zeer langdurig beloop (gemiddeld 18 jaar), gekenmerkt door periodes van rust en verergeringen. De achterblijvende littekens kunnen het uiterlijk ernstig aantasten. Er is de mogelijkheid met de MeDioStar haren te verwijderen in het aangedane gebied zodra de inflammatie is afgenomen.

   Wanneer er een inflammatie aanwezig is wordt er geadviseerd 3 tot 5 behandelingen te ondergaan met een interval van een week om de inflammatie te verminderen. 

   Pro-biome 1

   ZIJN DEZE BEHANDELINGEN VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

   Ja, bijna iedereen kan de behandeling ondergaan. Natuurlijk staat veiligheid hoog in het vaandel en behandelen we enkel personen vanaf 15 jaar (onder begeleiding van een ouder of voogd) en dien je gezond te zijn.
   Er wordt voorafgaand de behandeling een anamnese afgenomen om te zien of er direct behandeld kan worden.

    Er wordt niet of niet direct behandeld wanneer er sprake is van:

    • peacemaker/inwendige defibrillator
    • auto-immune ziekten
    • HIV/Aids
    • kanker
    • hepatitis
    • tuberculose
    • gebruik van antibiotica
    • wondjes op de te behandelen plek
    • zwangerschap
    • blootstelling aan zon/zonnebank minder dan 4 weken voor de behandeling