Skeyndor huidverzorging

Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Het assortiment van Skeyndor is bijzonder uitgebreid. De belangrijkste productgroepen zijn gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, huidverzorging voor mannen en zonproducten.

Met meer dan vijftien productlijnen is er voor elke huidtype en elke huidconditie een specifieke Skeyndor productlijn en behandeling ontwikkeld

 

Cosmedix huidverbetering

We willen tegenwoordig graag de meest natuurlijke producten. Helaas kunnen dit soort producten de huid niet verbeteren en de tegenhangers zijn vaak agressief en irriterend. COSMEDIX® heeft hier een verandering gemaakt!! Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction heeft Cosmedix een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Dit alles om de huid echt te kunnen veranderen, zonder irritatie. COSMEDIX® blijft de toekomst van professionele skincare vormgeven door: slimmere exfoliatie, skin matrix support, betere botanische ingrediënten en uiteraard de chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau. Het is ook geen verrassing dat COSMEDIX® de nummer 1 keuze is voor huidverbetering door huidspecialisten en huidtherapeuten wereldwijd.